TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

divendres

ÚLTIMA PROJECCIÓ A L'INSTITUT D'AMER

I hem fet l'última projecció per aquest curs…. vam anar fins a l'institut d'Amer on vam projectar el nostre documental en el teatre d'aquesta població. Un cop més la resposta ha estat genial i guardarem forces per continuar la nostra "gira" el proper curs. De moment ja estem treballant en la traducció en castellà i en anglès…. BON ESTIU.