TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

dilluns

Consells de Roger Caubet, càmera de TV3 , per al nostre documentalEl passat divendres tres de juny va venir al nostre institut el càmera de TV3, Roger Caubet, a parlar-nos de com funcionava, en conceptes bàsics i generals, el llenguatge audiovisual. Va ser molt entretingut i gens pesat ja que tots col·laboràvem, aprenent més que la teoria, la pràctica.
Ens va ensenyar diferents tècniques per gravar, com captar diferents plans etc. També ens va fer veure la importància de portar el guió preparat i pensat pel nostre documental que gravarem al Punjab. Esperem que tots els seus consells ens puguin ser útils....de ben segur que sí!!!


 

              


Mar Camps