TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

dilluns

Un dia, tres hiverns a l'escola de Riudaura


Avui hem anat fins a Riudaura per compartir el nostre documental amb els nens i nenes d'aquesta escola. Els alumnes s'han mostrat molt interessats en el documental i ens han fet moltes preguntes. Han estat molt atents durant tota la projecció, des dels més petits fins als més grans! Un cop acabat el visionat les professores els hi havien preparat una petita sorpresa…. els hem ensenyat a menjar amb els palets xinesos!!!