TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

dimarts

Documentals amb en Jordi TeisEl passat dimecres els alumnes que participen en el projecte educatiu Ull, canvi i acció a Gàmbia vam assistir a un taller de documentals impartit pel director de l’Olot. doc Jordi Teis. En Jordi ens va introduir en el món del documental per tal que ens en fem una idea i ho tinguem més fàcil a l’hora d’enfocar el nostre.  

Ens va ensenyar tots els tipus de documentals i també la història d’aquests i la seva classificació. Les seves explicacios ens ha donat pistes per anar definint com serà el guió del nostre!!!