TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

dimarts

Ull,canvi i acció a la Universitat de Girona


El  projecte Ull, canvi i acció va  participar a les Converses Pedagògiques de la Facultat d’Educació i Pedagogia de la Universitat de Girona. Davant alumnes que estudien primer i segon de pedagogia es va fer una explicació i un repàs del projecte per donar pas tot seguit a la projecció del documental Txaló-Txaló presentat per algunes alumnes que han realitzat el documental. Tot seguit es va obrir un petit debat que amb les alumens com a protagonistes.