TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

dilluns

EL NOSTRE DOCUMENTAL A L'IDEAL

Hem tingut l'oportunitat de poder passar el nostre documental al centre de Joves l'Ideal. Hem pogut gaudir d'aquest fantàstic espai i hem compartit la nostra experiència als joves que s'hi van apropar. 


FEM DE CAMBRERS !!!

Aquest cap de setmana s'ha celebrat el ROBOLOT , el concurs de robots didàctics que cada any organitza el nostre institut. I per fer alguns calerons pel nostre viatge a Xina ens vam encarregar de servir el menjar durant els dos dies que va durar el certamen. Felicitem a Robolot per l'èxit de l'iniciativa i per pensar en nosaltres per fer de cambrers!!! 


Fent la compra
A punt per servir!!!
Servint l'esmorzar
A punt per l'aperitiu