TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

diumenge

MARATÓ de documentals a Argelaguer

El dissabte 16 de juny es va fer una marató de tots els documentals realitzats fins al moment del projecte Ull, canvi i acció. Hi van participar diversos alumnes que han format part de les diferents edicions . Aquests van ser els encarregats de fer les corresponents presentacions. Agraïm la col.laboració dels pares d'Argelaguer per l'organització de l'acte i de totes les donacions que es van fer per finançar el projecte.