TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

dilluns

El meu avi viu a Cuba a Tortellà


El passat dissabte 4 de juny els alumnes d’Ull, canvi i acció a Cuba van anar a Tortellà a presentar el seu documental . La projecció va servir per inaugurar el nou local que l’ajuntament disposa per a fer activitats d’aquest tipus. La gent del poble va respondre amb entusiasme davant les explicacions prèvies del grup i, en especial,de l’alumne Pau Vilanova de Tortellà, i van aplaudir molt el documental. L’acte es va acabar amb un animat piscolabis.