TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

diumenge

TXALÓ-TXALÓ a TEIÀ

El passat 5 d'octubre el nostre documental Txaló- Txaló va participar a la Mostra de Cinema i Diversitat de Teià que organiza periòdicament l'associació GRAMC ( Grups de Recerca i Actuació Sobre Minories Culturals i Treballadors Estrangers). Aquesta vegada la mostra portava per títol Gotes de realitat i es projectaven quatre documentals que parlaven de la recerca de la identitat, vista des de diferents perspectives. Va ser una experiència molt interessant perquè vam poder donar a conéixer el nostre projecte i al mateix temps descobrir nous documentals que treballen també el tema de la diversitat.