TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

dimecres

PRESENTACIÓ DEL TREBALL DE RECERCA
Aquesta tarda l'Helena ha presentat el seu treball de recerca basat en la seva participació en el projecte educatiu a Cuba. Ha explicat el seu treball a partir de la recerca bibliogràfica que va fer abans del viatge, un segon apartat titulat Sobre el terreny, on explica en primera persona les seves vivences a Cuba, un resum de les entrevistes que ha realitzat per fer el treball i el documental que n'ha elaborat.


Davant un públic nombrós, l'Helena ha sabut transmetre amb gran entusiasme la seva experiència a tots els assistents. 

2on.PREMI JOSEP PALLACHEl passat dissabte 15 de gener el nostre projecte va rebre de nou un premi. En aquest cas es tracta del segon premi d'experiències educatives JOSEP PALLACH que organitza l'ajuntament de Figueres. El primer premi va ser per l'institut Narcís MOnturiol i el seu projecte Íctineu. També es van repartir dos tercers premis a l'escola El Far de l'Empordà i a l'escola de la Presó de Figueres. 

Estem molt contents per aquest reconeixemnt i perquè això significa poder continuar treballant en nous projectes. A la fotografia una representació d'alumnes de les diferents edicions que vam assistir a recollir el premi. Felicitats de nou a tots!!