TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

diumenge

Taller de llenguatge audiovisual amb el càmera de TV3 ROGER CAUBET


El dia 3 de juny, va venir en Roger Caubet,  càmera de tv3, per presentar-nos el món de la càmera i facilitar-nos el nostre treball a l’hora de gravar el nostre documental a Gàmbia. Ens va parlar de tècniques de gravació per tal de que el resultat sigui bo. Va ser una explicació molt entretinguda ja que més aviat era una explicació pràctica. Gràcies a ell ja sabem un mínim de pautes que haurem de seguir perquè el documental surti bé.

Lia Badosa