TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

divendres

Editant a tot tall!

Després del primer grup, format per en Manel, la Mireia, en Gabriel i en Joel; avui, amb molta pressa per arribar a la data de la primera projecció amb molt bon rotllo, iniciem el nou grup d'edició de la postrpodcucció del projeecte educatiu a Cuba. En Pau, l'Alba, la Lisbet i en Genís separant les imatges en economia, politica i gent i escollint les cançons, van creant el primer esbós que, després, s'anirà perfeccionant fins a formar la part del documental.


Pau, Alba, Lisbet i Genís editant les imatges de la zona rural de l'Havana.
Pau, Alba i Lisbet seleccionant imatges.