TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

dilluns

SANT JORDI 2011


Un Sant Jordi més vam muntar la paradet . Va ser una diada un xic diferent per ser dissabte de setmana santa i perquè va ploure des de bon matí. Però al mal temps...bona cara!!!! 

Presentació del documental a LA CELLERA

Abans de les vacances de setmana santa vam anar fins a LA CELLERA per presentar el nostre documental. El teatre d'aquest poble on viu la Teresa Pujolràs, professora del projecte, es va omplir per veure El meu avi viu a Cuba. Tothom es va mostrar molt satisfet i vam rebre un munt de felicitacions.