TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

dimarts

Ens posem sense por davant la càmera amb l'ajuda de l'actriu MARTA VILA

                      
Taller d'interpretació amb MARTA VILA from TONACALM on Vimeo.



En els diferent tallers que anem fent per preparar el nostre viatge a Gàmbia ens va venir a fer una visita la Marta Vila, actriu de tv3 i actriu de teatre . Ella ens va ensenyar algunes tècniques, i ens va dir uns quants consells per estar més tranquils, i expressius davant la càmera. Això ens ajudarà molt quan haguem de fer explicacions davant la càmera a Gàmbia. Podeu veure una mostra del que vam fer en el video que teniu enllaçat.

Oriol Busquets