TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

dimecres

Premi de la Fundació Bertelsmann


El passat dimarts 4 de desembre  representants d'alumnes i professors del projecte ULL,CANVI i ACCIÓ vam anar a Madrid com a finalistes del premi que convoca la Fundació Bertlesmann i que porta per nom ERES JOVEN TRIUNFARÁS. En l’acte hi eren presents els 12 centres finalistes i es reconeixien els treballs que realitzen les escoles i els instituts  per tal de promoure la convivència intercultural en els centres educatius. El nostre projecte va rebre el primer premi i consistia en explicar tot el procés de preparació i l’experiència del  viatge que vam fer el passat mes de juny a Gàmbia. 


Actualment estem editant les imatges que vam gravar durant la nostra estada a Gàmbia i el resultat es podrà veure en forma de documental en la propera Mostra de Documentals Olot.doc que tindrà lloc el mes de març a Olot. 


Els nostres representants, l'Adrià, la Lia i l'Ami recollint el premi