TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

dilluns

CONSELLS de ROGER CAUBET, càmera de TV3El darrer u de juny vam rebre amb molt de gust en Roger Caubet, càmera de TV3, disposat a donar-nos uns petits consells per fer el nostre documental.Va començar la xerrada fent-nos descriure l'amor i a partir d'aquí ho va comparar amb el cinema i va anar desenvolupant tota una explicació. El cinema, d'alguna manera, ha d'arribar a qui el mira, li ha de transmetre alguna cosa mitjançant un bon guió i sobretot empatia. També és molt important que tot estigui ben estructurat de manera que la informació es rebi i atregui.

A part de tot això vam repassar algunes coses del lleguatge cinematogràfic, com ara: els plans, l'enquadrament, els moviments de càmera, etc. Sempre estem disposats a aprendre coses noves per tal de fer un bon treball i tenir el màxim de recursos possibles!!!