TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

dilluns

ANEM DESCOBRINT GÀMBIA


De la mà de la professora del nostre institut Anna Farjas, que ha participat en altres edicions d’Ull, canvi i acció, anem descobrint més coses sobre Gàmbia. L’Anna va estar vivint 4 mesos a Gàmbia per fer la seva tesi i ens ha estat explicant moltíssimes coses sobre la zona que visitarem.

Hem pogut endinsar-nos en com és la cultura gambina, les ètnies , els costums, l’educació, la família…. Ha estat molt profitós perquè així hem pogut anar preparant el nostre viatge i a través de les seves fotografies i explicacions ja hem començat a viatjar!!!

Tura Farreras.