TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

dilluns

CHINA BEATS, exposició de fotografies de Jana Gràcia


Aquest any us hem preparat una exposició fotogràfica per poder compartir alguns dels moments del nostre viatge . La Jana Gràcia va fer un munt de fotografies durant els dies que vam estar a la Xina i n'ha escollit algunes que podreu veure a l'Ateneu Central d'Olot. La inauguració serà el proper dissabte 8 de març a les 19'30h. L'exposició hi serà fins el 30 de març. NO US LA PERDEU !!!!!!