TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

diumenge

TALLER de DOCUMENTALS


Divendres passat, 20 de Maig, va venir en Jordi Teis, director de la Mostra de documentals Olot. Doc,  a fer-nos una xerrada sobre el gènere dels documentals. Ens va explicar una mica la història dels documentals i vam poder veure diferents exemples de les diferents classes de documentals que existeixen.

Ens va agradar molt i va anar bé per recollir idees per tal d’anar pensant el guió del nostre documental que gravarem durant l’estada al Punjab , visitant les famílies de la Pardeep i en Kamal.