TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

dijous

CAP A XINA!!!!


El projecte Ull, canvi i acció comença a preparar l'edició d'aquest curs. El país escollit en aquesta ocasió és Xina. Aquest cop ens acompanyarà la Zhihui. Hem acabat la fase del procés que més ens costa de fer als professors: la formació del grup. Després de presentar les redaccions i de les entrevistes finalment ja tenim el grup que anirà cap a Xina.