TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

divendres

Ja som aquí!!!!!

Després de 13 dies viatjant per l'Índia tornem a ser de nou a casa. Hem pogut viure el retrobament de la nostra companya Pardeep amb la seva família després de 9 anys i d'en Kamal amb tots els cosins i familiars.  Junt amb ells hem descobert un país fascinant, on les diferents religions conviuen en pau, on la gent et somriu a canvi de res, on l'hospitalitat és el primer de tot.... Ara és hora de deixar reposar tot el que hem viscut i  filmat i a partir del setembre posar-nos a editar al documental per poder compartir amb tots aquesta experiència. Gràcies als pares, germans i amics per la fantàstica rebuda que ens vàreu preparar.