TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

divendres

Ens visiten els alumnes de l'Escola Pla de Dalt


 
    Fent la presentació 

Els alumnes escolten ben atents

Els alumnes ens fan preguntes sobre tot allò que els ha cridat l'atenció 
Els alumnes de tercer, quart , cinquè i sisè de l'Escola Pla de Dalt han vingut a l'institut per veure el nostre documental Em diuen Tubab. Aquesta activitat forma part de la setmana que l'escola ha dedicat a Àfrica i ha estat una fantàstica ocasió perquè els alumnes puguin conéixer més coses sobre aquest continent i en concret de Gàmbia.

Cal dir que els alumnes han tingut un molt bon comportament i han estat atents durant tota l'hora que dura el documental. Un cop acabat ens han fet moltes preguntes algunes de ben curioses i divertides!!! 

PRESENTACIONS A LES ESCOLES

Aquests dies estem visitant diferents escoles on presentem el nostre documental Em diuen Tubab. Fins ara hem estat a l'Escola Morrot i a l'Escola Pla de Dalt on els alumnes han pogut compartir el nostre viatge a Gàmbia. 

A l'Escola del Morrot 
A l'escola del Morrot
Amb els més petits del Pla de Dalt