TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

diumenge

PREMI DEL CONSELL AUDIOVISUAL DE CATALUNYA


Dilluns 10 de juny vam rebre de la mà de la consellera d'ensenyament Irene Rigau el segon premi en la categoria de professorat dels premis EL CAC A L'ESCOLA  que organitza el Consell Audiovisual de Catalunya. L'objectiu d'aquests premis és fomentar experiències de comunicació en educació a l'escola i el CAC ha reconegut el nostre projecte per l'ús dels mitjans audiovisuals a l'hora de treballar la immigració.