TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

diumenge

Iniciem la nostra "GIRA"

Una de les coses que més ens agrada del nostre projecte és la part de la difusió que estem fent actualment. De fet la idea d'aquesta experiència és presentar el documental i poder compartir la nostra experiència amb altres estudiants. De moment hem projectat el documental al nostre institut però també hem visitat altres centres. 

Hem anat fins l'INS PLA DE L'ESTANY  a compartir Un dia, tres hiverns amb els alumens d'aquest centre. També el nostre projecte va formar part del Treball de Síntesi dels alumnes de tercer d'ESO de l'INS BOSC DE LA COMA. I l'últim institut visitat ha estat l'INS MONTSACOPA on els alumnes de segon de Batxillerat van mostrar molt interés  pel documental.