TRADUCTOR

ULL, CANVI i ACCIÓ

Ull, canvi i acció és un projecte educatiu realitzat al nostre institut durant 7 anys.

Aquesta experiència consisteix en tot un treball d'aprofundiment sobre diferents llocs d'origen dels alumnes de procedència estrangera del nostre centre i en l'elaboració d'un documental per part dels alumnes que participen en el projecte.

El tema central és el descobriment d'altres realitats socials, personals, culturals...a diferents indrets del món guiats per estudiants del país que es visita.

S'han realitzat 3 edicions al Marroc, una a Cuba, una cinquena al Punjab, al nord de l'Índia, a Gàmbia i l'última a la Xina.

Podeu trobar més informació en els enllaços dels diferents blocs de cada edició. Us deixem també l'enllaç a tots els documentals realitzats fins ara.

dilluns

NIHAO....JA SOM AQUÍ !!!
   Després de 15 dies voltant per la Xina ja som de nou a casa. Ha estat uns dies plens de vivències , descobertes, emocions.....Volem donar les gràcies des d’aquí per la fantàstica rebuda que ens vau fer tos els pares, familiars i amics. Després de tants dies fora una rebuda com aquesta ens va fer sentir que hem estat protagonistes d’una experiència irrepetible.Ara és moment de deixar reposar les imatges, el cor i els pensaments. 

Al setembre ens hi posem... tenim moltes ganes d’ensenyar-vos tot el que hem viscut al país d’en Yun i la Zhihui a qui estem immensament agraïts per fer-nos de guies i ajudar-nos en tot moment.

BON ESTIU.

Anna, Tona i Jordi
Ahhh.... encara podeu col.laborar amb el nostre VERKAMI!!